Erzincan İl Koordinatörlüğü

14. Başvuru Çağrı İlanı Hakkında



BAŞVURU TARİHLERİ 

Başvurular 11.05.2015 tarihi saat 09.00’dan itibaren, kabul edilmeye başlayacak olup, başvuruların son teslim tarihi 05.06.2015, saat 23.00’dir. Bu çağrı için son teslim tarihinden sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.


DESTEKLENECEK TEDBİR VE DESTEK BÜTÇESİ

Bu başvuru çağrı ilanı kapsamında;
  1. Tarımsal İşletmelerin Yeniden Yapılandırılması ve Topluluk Standartlarına Ulaştırılmasına Yönelik Yatırımlar (101) tedbirinin, Süt Üreten Tarımsal İşletmelere Yatırım (101-1) alt tedbiri kapsamında mevcut ve yeni işletmeler desteklenecektir.
  2. Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanmasının Yeniden Yapılandırılması ve Topluluk Standartlarına Ulaştırılmasına Yönelik Yatırımlar (103) tedbirinden sadece Mevcut İşletmeler, Yapım İşleri haricinde desteklenecektir.


ÖN İNCELEME TARİHLERİ

Teklif Alma Kuralları Rehberi
kapsamında yapılan ihale ve bu ihale sonucu alınan tekliflerin ve teklif ile ilgili belge ve dokümanların uygunluğu ile Teknik Proje ve Metraj cetvellerin uygunluğu kapsamında ön kontrol yapılacaktır.

Yapılacak ön kontroller nihai kontroller olmayıp, yapılan hataların ve eksikliklerin tespit edilmesi ve düzeltilmesi yönünde bilgilendirme amaçlı olacaktır.

Başvuru Sahipleri söz konusu ön kontroller için belirlenen tarihlerde ilgili İl Koordinatörlükleri ile irtibata geçerek randevu alacaklardır.

Ön kontrol 04 - 15 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılacaktır. 


YATIRIM SÜRELERİ 

On Dördüncü Başvuru Çağrı İlanı
kapsamında hazırlanacak başvurularda yatırım süreleri maksimum
9 (dokuz) ay olarak planlanmalıdır. Taksitlendirmenin nasıl yapılacağı ile ilgili bilgiler Başvuru Çağrı Rehberinde yer almaktadır.



Çağrı ilanı hakkında ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Başvuru ve daha fazla bilgi için TIKLAYINIZ
 
    Cimer